Bestyrelsen

Bestyrelsen
Vores Børnehave

Mød vores bestyrelse

Jeg bor i Snogebæk og er uddannet folkeskolelærer. Jeg er far til to piger i Vores Børnehave. Jeg vil gerne sikre børnehavens udvikling og fastholde den høje pædagogiske standard, som Vores Børnehave lægger for dagen. Det er inspirerende at sidde i en bestyrelse, hvor formålet først og fremmest er at give børnene flere voksne hænder og derved sørge for mere tid, tryghed og en bedre trivsel for hvert enkelt barn.

Jeg er mor til tre børn, hvoraf nu kun to af dem går i vores børnehave. Karla i vuggestue og Johan i børnehave. Vi er flyttet tilbage til Bornholm efter 12 år i København. Vi bor i Snogebæk og jeg arbejder som sygeplejerske. Jeg sidder med i bestyrelsen, da jeg gerne vil være med til at bevare børnehavens fantastiske ånd. Og så har jeg en masse energi og gåpåmod til de løbende opgaver som kommer.

Jeg er mor til tvillingerne, Preben og Ingeborg, som startede i vuggestue sommeren 2020. Derudover er jeg uddannet lærer, og arbejder på Rønne privatskole. Vores børnehave er et rigtigt hjertevarmt sted, med fokus på det enkelte barn. Denne ånd vil jeg gerne være med til at bevare, og derfor sidder jeg med i bestyrelsen.

Far til Noah og Liam. Vi bor i Nexø, og til dagligt arbejder jeg hos Bornholms energi og forsyning. Jeg har valgt at stille op til bestyrelsen i Vores børnehave fordi jeg vil være med til at vores fantastiske børnehave også fremadrettet er en unik institution.

Jeg er en gammel Snogebækker, og bliver det snart igen, da vores familie har solgt hus i Nexø og flytter pælene, til Smukke Snogebæk. Jeg har haft en datter i børnehaven og har nu en dreng på fire som bliver kloge-Åge til sommer. Grunden til jeg sidder med i bestyrelsen er, fordi jeg synes denne børnehave har det bedste at byde på. Hverdagsrutinen, arrangementer, fælles arrangementer m.m. Jeg kan mærke hvert barn har det godt samt forældre, når de afleverer børnene.

Back To Top
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

First Birthday Party

Lorem ipsum dolor sit amet, cu dicant admodum vim. Id dicam evertitur pri, duis commodo ornatus eos no.