Bestyrelsen

Bestyrelsen
Vores Børnehave

Mød vores bestyrelse

Jeg bor i Snogebæk og er uddannet folkeskolelærer. Jeg er far til to piger i Vores Børnehave. Jeg vil gerne sikre børnehavens udvikling og fastholde den høje pædagogiske standard, som Vores Børnehave lægger for dagen. Det er inspirerende at sidde i en bestyrelse, hvor formålet først og fremmest er at give børnene flere voksne hænder og derved sørge for mere tid, tryghed og en bedre trivsel for hvert enkelt barn.

Jeg er mor til tre børn, hvoraf nu kun to af dem går i vores børnehave. Karla i vuggestue og Johan i børnehave. Vi er flyttet tilbage til Bornholm efter 12 år i København. Vi bor i Snogebæk og jeg arbejder som sygeplejerske. Jeg sidder med i bestyrelsen, da jeg gerne vil være med til at bevare børnehavens fantastiske ånd. Og så har jeg en masse energi og gåpåmod til de løbende opgaver som kommer.

Jeg er mor til tvillingerne, Preben og Ingeborg, som startede i vuggestue sommeren 2020. Derudover er jeg uddannet lærer, og arbejder på Rønne privatskole. Vores børnehave er et rigtigt hjertevarmt sted, med fokus på det enkelte barn. Denne ånd vil jeg gerne være med til at bevare, og derfor sidder jeg med i bestyrelsen.

Jeg hedder Sara, og bor Snogebæk med mine børn, Liva i børnehaven og Elias på knap 11 år og deres far.

Jeg arbejder til dagligt som sekretær i Den Kommunale Tandpleje i Rønne.

Jeg sidder med i bestyrelsen, fordi jeg synes det er vigtigt at engagere sig i børnenes hverdag og at være med til at løfte opgaven med at bevare muligheden og kvaliteten i en pasningsmulighed i Snogebæk.

Jeg bor i Åkirkeby og uddannet sygeplejerske. 

Jeg er mor til et barn i børnehaven og et barn i vuggestuen. 

Jeg vil gerne være med til at støtte op om de værdier og rammer som der udgør Vores Børnhave, og som gør børnehaven til et hjemligt, spændende og lærerigt sted for børn og voksne. 

 

Jeg vil også gerne være med til at have indflydelse på at planlægge sociale arrangementer for børnene og forældre.

Far til Aviaja i børnehaven og Silas som går på Paradisbakkeskolen.

Vi flyttede til Snogebæk sommeren 2021.

Jeg arbejder på Møllers Camping.

Udannet tømrer og sælger inden for byggerådgivning i XL-byg. Med min viden derfra, har jeg en stor glæde i at byde ind med ideer til vedligeholdelse og nye tiltag både ude og inde, samt ideer til fællesskabet i denne hjertevarme børnehave.

Back To Top
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

First Birthday Party

Lorem ipsum dolor sit amet, cu dicant admodum vim. Id dicam evertitur pri, duis commodo ornatus eos no.