Personale

Personale
Vores Børnehave

Mød vores personale

Jeg har, sammen med andre ildsjæle, startet Vores Børnehave i 2007. En børnehave, som er unik på den måde vi har strikket traditioner, møder og hverdag sammen. Jeg er uddannet pædagog i 1985 fra Frøbel på Frederiksberg. Som leder af Vores Børnehave, bestræber jeg mig på, at være så meget med i arbejdet med børnene, som overhovedet muligt. Det er vigtigt for mig, at jeg har fuldstændig styr på hvordan børn, forældre og personale har det. Det er nemlig ud fra denne viden, jeg kan lægge faglige, empatiske, nærværende og kærlige strategier, som har betydning for trivsel, udvikling og glæde. Jeg bruger min erfaring og sunde fornuft til at lede og fordele, og så deler jeg meget gerne ud af pædagogiske værktøjer. For mig, er det af høj prioritet, at have et fortroligt og tæt forældresamarbejde. Desuden ligger jeg høj vægt på at personalet har et godt arbejdsmiljø, hvilket vores lave sygefravær også kan bevidne. På den private side bor jeg sammen med min mand og hund, i Svaneke. Du er altid velkommen til at kontakte mig.

Mit navn er Rasmus Mathiesen, og jeg er opvokset i Snogebæk. Da jeg var barn gik jeg i børnehave i Jordbærhaven, og jeg husker især Lotte som en voksen jeg var særligt glad for. Det er derfor også spændende at arbejde med Lotte som leder, og være med til at skabe en god ramme for børnene i omgivelser jeg selv har været meget glad for. 

Jeg har en fortid på Århus Universitet, og fik derigennem en særlig interesse for menneskelig gruppeadfærd. Det er også denne interesse jeg tager med i mit arbejde med børnene, for at skabe gode fællesskaber og observere hvordan børn vokser og udvikler sig til små voksne mennesker.

Derudover er jeg glad for at fortælle historier til børnene, og være med til at berige deres fantasi.  

Jeg er uddannet pædagogisk assistent 2014. Bor i Nexø med mand og en datter på 18 år. Jeg er enormt glad for at være en del af teamet her i Vores Børnehave, hvor jeg har lært at pædagogik er i højsæde hver dag. Her er jeg med til, at børnene bliver set, hørt og anerkendt, samt at er vi sammen om at udvikle det enkelte barns udviklingsproces. Når vores kommende skolebørn gøres “klar til skole”, så er jeg den der står for den kreative del med børnene, hvor vi laver alt muligt finurligt sjovt og pynteligt.

Jeg er uddannet pædagog fra 2010. Efter endt uddannelse startede jeg i Vores Børnehave i nogle år. Efterfølgende har jeg arbejdet i skole-verdenen som støttepædagog for børn med særlige behov og med modtager børn. Men siden 2017 har jeg igen været i Vores Børnehave. Jeg er uddannet praktik vejleder og er den der tager mig af studerende og praktikanter. Ud over det, er mit ansvarsområde at forberede vores kloge åge gruppe på det at gå i skole og på tal. Samt at vores have er i orden. Det er skønt at arbejde et sted med gode kemier, struktur, faglighed og glæde blandt børn og voksne. Jeg bor i Nexø med min mand, min søn og papdatter.

Jeg blev færdig uddannet i 2000, som pædagogmedhjælper(pgu).

Jeg har arbejdet et kort stykke tid på Røbo, været i forskellige børnehaver i Nexø og været dagplejer. De sidste 9 1/2 år har jeg været ansat i en privat natur børnehave, og nu er jeg her i Vores Børnehave. 

Jeg bor i Nexø sammen med min mand og vores datter på 11 år. I min fritid brænder  jeg meget for gymnastikken, både som indstruktøre og bestyrelsen i Nexø gymnastikforening og i Dgi gymnastik og fitness udvalg.          

Jeg er 49 år, bor i Nexø, er gift og har 2 piger på 21 år og 16 år.

Jeg har i de sidste 8 år arbejdet på Bornholms Hospital i Køkkent som køkkenmedhjælper. Nu fik jeg mulighed for at prøve nye udfordringer her i Vores børnehave, hvilket jeg synes er spændende.

Jeg er uddannet Professionsbachelor i Ernæring og sundhed og har altid vidst, at jeg skal arbejde med børn og unge. Jeg er rigtig glad for at have fået muligheden for at arbejde i Vores Børnehave. En givende hverdag, hvor jeg er med til at skabe gode og trygge rammer for børnenes udvikling, og hvor jeg selv bliver udfordret og inspireret. 

Kontormand. Jeg står for indbetalinger, løn og regninger.

Back To Top
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

First Birthday Party

Lorem ipsum dolor sit amet, cu dicant admodum vim. Id dicam evertitur pri, duis commodo ornatus eos no.