Vores Børnehave

Praktikplads

Er du pædagog eller Pau studerende og vil du vide mere om at være i praktik i Vores Børnehave, kan du se vores praktikbeskrivelse her.

Uddannelsesplan finder du her (pdf).

Praktik Beskrivelse

Vores Børnehave er en privat institution i Snogebæk, Nexø.

Vi er et team på 6 ansatte. 1 pædagogisk leder på 32 timer, 2 pædagog og 1 PGU`er på 32 timer, 1 PAU på 32 timer samt en køkken/rengøringsdame på 25 timer.

I vores børnehave er vi normeret til at have mellem 28-32 børn i alderen fra ½-6 år. Alle børn er i en gruppe, men vi deler børnene op og planlægger aktiviteter efter alder, men også på tværs af alder.

I samråd med forældrene ligger vi strategier således at barnet udvikler sig optimalt, så barnet står solidt plantet samt erhverver sig sociale kompetencer. Børnene lærer at være en god kammerat behandle andre som de selv vil behandles. Børnene præsenteres for en bred vifte af sange, musik og kulturhistorie.

Vi lægger vægt på en dagligdag med tryghed og gensidig tillid og respekt for det enkelte barn. Vi ønsker at medvirke til, at børnene bliver ansvarsbevidste i for hold til sig selv, deres medmennesker og samfundet i øvrigt.

Børnene tilbydes dagligt sund mad, der spises i fællesskab.

Vi ligger tæt på skov og strand. Vores have er unik og vores stald med sandkasse under tag giver mange gode legemuligheder i al slags vejr.

Da det er forældrenes børn, må der naturligt ligge et tæt samarbejde. Vi stiller store krav til os selv som personalegruppe og derfor også til dig som studerende.

Vil du have indsigt i et meget tæt forældresamarbejde og pædagogiske strategier lagt til rette for det enkelte barn og familie, så har vi rigtig meget at byde på.

Back To Top
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

First Birthday Party

Lorem ipsum dolor sit amet, cu dicant admodum vim. Id dicam evertitur pri, duis commodo ornatus eos no.