Vores Børnehave

Praktikplads

Er du pædagog eller Pau studerende og vil du vide mere om at være i praktik i Vores Børnehave, kan du se vores praktikbeskrivelse her.

Uddannelsesplan finder du her (pdf).

Praktik Beskrivelse

Vores Børnehave er en privat institution i Snogebæk. Vi er et team pt, på 7 ansatte. 1 pædagogisk leder, 2 pædagoger, , 1 PAU`er og 2 medhjælpere alle sammen på 32 timer samt en køkken/rengøringsdame.

Vores institution rummer børn fra 0-6 år. Vi er alle i en gruppe på kryds af alder, men planlægger aktiviteter efter aldersgrupper.
Vi opdrager børnene i samråd med forældrene, til sociale kompetencer, så de behandler andre som de selv vil behandles. Børnene skal præsenteres for en bred vifte af sange, musik og kulturhistorie. Vi lægger vægt på en dagligdag med tryghed og gensidig tillid og respekt for det enkelte barn. Vi ønsker at medvirke til, at børnene bliver ansvarsbevidste i for hold til sig selv, deres medmennesker og samfundet i øvrigt. Børnene tilbydes dagligt sund mad, der spises i fællesskab.

Vil du have indsigt i meget tæt forældre samarbejde og pædagogiske strategier lagt til rette for det enkelte barn og familie, har vi rigtig meget at byde på.
Vi ligger tæt på skov og strand. Vores have er unik og vores stald med sandkasse under tag giver mange gode lege muligheder i al slags vejr.
Da det er forældrenes børn, må der naturligt ligge et tæt samarbejde. Vi stiller store krav til os selv som personalegruppe og derfor også til dig som studerende.

Back To Top
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

First Birthday Party

Lorem ipsum dolor sit amet, cu dicant admodum vim. Id dicam evertitur pri, duis commodo ornatus eos no.